Site icon Jaktovybrat.cz

Výzva pro imunitu: RECENZE KURZU

dr.frej-vyzva-pro-imunitu

Nedávno nás zaujal nově vzniklý kurz Výzva pro imunitu. Jeho autorem je doktor Frej, který vám v kurzu vysvětlí, jak si posílit přirozeně imunitu díky vyvážené životosprávě. Blíží se podzim, navíc aktuálně čelíme novém koronaviru, a tak jsme si řekli, že je ideální doba zajímat se o naši imunitu.

Pro koho je kurz Výzva pro imunitu vhodný?

  • Pro ty z vás, kdo se zajímá o své zdraví a chce mít silnou a obranyschopnou imunitu
  • Zajímá vás pohled lékaře a experta na vyváženou stravu, spánek a duševní zdraví
  • Máte pocit, že vaše zdraví je chatrné a chcete s tím něco dělat
  • Chcete se dozvědět, co vše ovlivňuje vaše zdraví, a jak si udržet dobrý zdravotní stav
  • Potřebujete motivaci a plán, abyste se ve svém těle konečně cítili dobře
dr-frej

O autorovi kurzu

Než se podíváme na samotný kurz, chceme vám prozradit něco na autora kurzu. Doktor Frej je expert na funkční medicínu a jako takový je často zván do televizních a rozhlasových pořadů, pravidelně publikuje články v nejčtenějších časopisech a novinách, a také napsal 19 knih na téma zdravý životní styl. Na ukázku uvádíme 3 nejprodávanější knihy z jeho portfolia.

Jaká je náplň kurzu?

A nyní už k samotnému kurzu. Výzva pro imunitu obsahuje 4 bloky:

  • Imunita a strava
  • Byliny, doplňky a funkční potraviny
  • Stres, spánek a pohyb
  • Další důležité principy v podpoře imunity.

V každém z bloků se dovídáme velké množství informací, které nám pomáhají vytvořit si silnou imunitu, díky které snadno odoláme různým nemocem. Doktor Frej kromě teoretických informací v každém bloku přidává také praktické rady – recepty, výzvy na určitá období, tabulky s potravinami apod. Vše, o čem v blocích mluví, tak můžete ihned aplikovat a začít si budovat silnou a obranyschopnou imunitu.

Co o kurzu říká doktor Frej?

Co vás čeká v prvním bloku?

Abychom pochopili, jak imunitní systém funguje, zavádí nás doktor Frej hned v první lekci do světa našeho těla. Srozumitelně vysvětluje, jaké orgány mají imunitu na starosti a proti čemu všemu nás silná imunita dokáže dennodenně ochránit. Z vlastní praxe mluví o některých autoimunitních nemocech, které jeho pacienty často postihují.

Jak to, že někteří lidé zůstávají zdraví a někteří onemocní? Když přihlédneme k aktuální situaci – proč se u některých příznaky koronaviru neprojeví a jiní skončí v nemocnici? Ano, je to silná imunita. Ale věděli jste, že někdy není problém jen slabá imunita, ale i nadměrně účinkující imunita? Proč tomu tak je, a co vše, obzvláště v posledních desítkách let, má negativní vliv na naši imunitu, vysvětluje doktor Frej během další lekce.

Zjistěte 13 způsobů, jak si zajistit silnou imunitu. V materiálech k lekci je, mimo jiné, přiložena 28denní výzva, jejíž cílem je dosažení stavu pohody a snížení množství starostí, které si často v hlavě zbytečně vytváříme.

Vyvážená strava je pro imunitu zásadní. Jaké jsou rozdíly mezi stravou našich předků a moderní stravou? Co nám nyní ve stravě chybí a naopak přebývá? A co to způsobuje? Je pravda, že červené maso není vhodné? To, a také co je duhová strava a protizánětlivá pyramida, vysvětluje doktor Frej ve svém kurzu Výzva pro imunitu. Opět navazuje úkol, který je součástí 28denní výzvy.

  • Čemu se ve stravě vyhnout a co nám škodí?
  • Jaká potravinová doporučení jsou již přežitá a dnes víme, že nejsou vhodná?
  • Jak si stojí umělá sladidla? Jsou lepší než běžný cukr?
  • Je jablečný džus vhodný pro zdraví našich střev?
  • Platí tvrzení, že mléko a výrobky z něho nám posilují kosti?

Všechny tyto otázky vám doktor Frej zodpoví.

Česká kuchyně, západní strava a středomořská strava. Co je vhodné si z každé kuchyně odnést? Co jsou superpotraviny a které jsou vhodné pro náš imunitní systém? Pan doktor hovoří i o výsledcích několika výzkumů, které účinky daných potraviny prokazují. Navazuje tzv. imunitním talířem, který obsahuje nutričně vyváženou stravu. Vysvětluje, proč polévka před hlavním jídlem nemusí být vždy to pravé, a proč je hrnek kávy po jídle dobrým nápadem. Mluví také o tom, jak často bychom měli jíst, přičemž nesdílí názor většiny výživových poradců o nutnosti jíst málo a několikrát denně. Na závěr přidává recept.

Stojí kurz Výzva pro imunitu za to?

Pan doktor si připravil kurz, který je nabitý informacemi, jak teoretickými, tak praktickými radami. Lekce jsou navíc doplněny, jak uvádí samotný název, o výzvu pro naši imunitu. Doktor Frej tak pomáhá krok po kroku vychytávat nedostatky, které oslabují imunitu, tak jako lapač snů zachytává noční můry. Mysleli jste si, že už o správné výživě víte všechno? Dokáže vám, že jste se mýlili. A že výživa k silné imunitě nestačí? Ano, je to tak. Co vše bychom měli svým tělům a své duši dopřát? Zjistěte to v kurzu Výzva pro imunitu. Stojí to za to.

Exit mobile version