Site icon Jaktovybrat.cz

Dlouhodobě nejlepší hry na PS4

This is very addictive hobby

I přesto, že se již nejedná o nejnovější model, patří stále PlayStation 4 na výsluní mezi herními konzolemi. Kromě toho mohu být hry na PS4 cenově výhodnější, takže si jich koupíte klidně i víc. A jaké to budou? Nechte se inspirovat například následujícím výběrem nejlepších her na PS4. 

Aktuálně nejlepší hry na PS4

Od svého uvedení v roce 2013 se PlayStation 4 dočkal několika různých verzí, které však mají jedno společné. Všechny jsou oblíbenou herní konzolí, která si získala srdce mnoha fanoušků hraní. A protože byla doba prodeje opravdu dlouhá, vznikla i celá řada herních titulů. Aktuálně nejlepší hry na PS4 tak mnohdy obsahují i opravdové klasiky, které jsou mezi hráči oblíbené již několik let. Výčet je navíc natolik bohatý, že si vybere naprosto každý bez ohledu na to, jaký žánr zrovna upřednostňuje. Tak se pojďte podívat na seznam her na PlayStation 4, které by neměly uniknout vaší pozornosti.

Střílečky

Střílečky jsou obecně vděčnou kategorií her. Jsou mezi hráči oblíbené a nabídnou zpravidla akční a dynamické hraní, kdy je propracovaný herní ovladač rozhodně dobrým způsobem, jak dosáhnout dobrého výsledku a hraní si pořádně užít. A po jakých hrách sáhnout? Mezi nejlepší hry na PS4 rozhodně patří Grand Theft Auto V, kde kradete auta a ještě k tomu střílíte. Klasikou jsou nejrůznější verze Call of Duty, které jsou zpravidla ryzími střílečkami. Oblibu mezi hráči si získala také hra Tom Clancys Ghost Recon.

Simulátory

Hry na PS4 se samozřejmě neobejdou bez oblíbené kategorie simulátorů. Zde si můžete vyzkoušet naprosto cokoliv. Například budování farmy pomocí Farming Simulator, což je rozhodně nejoblíbenější hra s tímto zaměřením. A jestli nechcete být zrovna farmářem, můžete se stát řidičem kamionu ve hře Truck Simulator. Ve výčtu nemůže chybět ani klasika v podobě The Sims 4.

Sportovní

V rámci nejlepších her na PS4 rozhodně nemůže chybět sportovní kategorie. A ta zahrnuje takové trháky, jako jsou například NHL nebo FIFA. Pro tyto hry existuje celá řada konkrétních verzí, které se liší hlavně podle roku. Herní mechanismus je však stejný. Výhodou je možnost hry s druhým hráčem, kdy si každý zvolí jeden tým a snaží se toho druhého porazit. Možná i díky tomu, patří tyto hry na PS4 mezi nejlepší.

Akční adventury

Pokud toužíte po pořádné porci dobrodružství a plnění jednotlivých úkolů, které vás budou postupně navádět k cíli, zvolte akční adventury. V této kategorii jsou opět PS4 hry, které se těší velké oblibě napříč nejrůznějšími skupinami hráčů. Jedná se například o Assassins Creed Odyssey, kde se ponoříte do tajů starověkého Řecka a budete jako udatný hrdina bojovat v důležitých dobrodružstvích. Milovníky divokého západu zase potěší hra Red Dead Redemption 2. Výbornou hrou je také Mafia III.

Pro dva hráče

Kategorie her pro dva hráče je velmi široká a zahrnuje celou řadu jednotlivých žánrů. Mezi těmi dlouhodobě nejoblíbenějšími rozhodně nesmí chybět Minecraft. Pořádnou porci zábavy při hraní s kamarádem nabízí také Sonic Mania. Výbornou hratelnost, zpracování i příběh nabízí LEGO hry na PS4. I ty mají mód pro dva hráče.

RPG

V kategorie RPG her na PS4 rozhodně nesmí chybět hra, která získala prestižní ocenění a především přízeň hráčů. Zaklínač 3 Divoký Hon je hrou, která vás prostě nepustí. Výborně zpracovaná grafika, dobrá hratelnost a především přitažlivý fantasy příběh totiž rozhodně jsou receptem na mnoho hodin strávených hraním. Do oblíbených her na PS4 se dá určitě zařadit i český počin z roku 2018 v podobě Kingdom Come Deliverance, kde se dostanete do prostředí českého středověku v dobách, kdy to v království rozhodně nebylo poklidné. Ideální pro milovníky historie a dobře zpracovaných her.

Exit mobile version